O πολυτελής οίκος Louis Vuitton μετατρέπει τα iconic σχέδιά του σε βρώσιμα έργα τέχνης με μια νέα πασχαλινή σοκολατένια συλλογή, σε συνεργασία με τον Pastry Chef Maxime Frédéric.
Το κεντρικό στοιχείο της φετινής συλλογής είναι η “Chocolate Egg Bag”, ένας φόρος τιμής στο εμβληματικό σχέδιο του Nicolas Ghesquière, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από σοκολάτα. Αυτό το μοναδικό κομμάτι διαθέτει ένα κέλυφος από μαύρη σοκολάτα, με λαβές και λεπτομέρειες φερμουάρ από σοκολάτα γάλακτος, αντιγράφοντας πιστά τη χαρακτηριστική σιλουέτα της τσάντας.
Παράλληλα, η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από σοκολατένια αυγά σε κουτιά των τριών ή έξι τεμαχίων, διακοσμημένα με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα του Louis Vuitton.