Skip to content

To NJV Athens Plaza καλωσορίζει τον Pastry Chef Νίκο Τσόλη

Το NJV Athens Plaza καλωσορίζει στην ομάδα του τον καταξιωμένο Pastry Chef Νίκο Τσόλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη «γλυκιά κουζίνα» του εμβληματικού ξενοδοχείου.

Η πορεία του Νίκου Τσόλη στη ζαχαροπλαστική ξεκίνησε το 2012 από το εστιατόριο “Σπονδή”. Εκεί ήταν που το μικρόβιο της γαστρονομίας εισέβαλε για τα καλά μέσα του. Είχε την τιμή να συνεργαστεί με αρκετούς σεφ με αστέρια Michelin και να ταξιδέψει στη Γαλλία για να δει από κοντά όλα όσα θαύμαζε στα βιβλία και το διαδίκτυο.

Γυρίζοντας ξεκίνησε να φτιάχνει το δικό του εργαστήριο στο σπίτι του για να μπορεί να κάνει όλες τις δοκιμές και
τους πειραματισμούς που επιθυμούσε.  Η επαγγελματική του πορεία συνεχίστηκε σε ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ελλάδας.