Το απόλυτο σκηνικό για τις 14 Φεβρουαρίου είναι το THE DOLLI, το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο της Grecotel.
Το Valentine’s dinner, με την υπογραφή του chef του Σπύρου Βαρελά και του Executive Chef του Ομίλου, Σάκη Τζανέτου, ξεκινά με μια σειρά από «canapés to love». Το πρώτο πιάτο είναι μια ωδή στην κομψότητα: φρέσκα χτένια με σπαράγγια, κρέμα και lime. Στη συνέχεια, μια αχνιστή σούπα αγκινάρας και έπειτα, το απόλυτο highlight: agnolotti αστακού με κρέμα bisque.Και φυσικά, για το κυρίως πιάτο, η επιλογή είναι φιλέτο βοδινού με foie gras, πατάτες noisette, τρούφα και μανιτάρια.
Τέλος, το επιδόρπιο -κόκκινα φρούτα, dark σοκολάτα, αμύγδαλα και παγωτό- συνθέτουν μια γευστική εμπειρία, ενώ για ένα ακόμα ποτό, το Le Bar Secret είναι η απόλυτη επιλογή.